יום חמישי, 30 ביולי 2015

יוגורט מולר נטורל פלוס ומתכון לפנקייק

לפני מס' חודשים נרשמתי לדף  של לייק אנד שייר בפייסבוק.

אני יודעת שהרבה לא אוהבים את זה - אבל אין לי בעיה לקבל מידי פעם משהו להתנסות ולחוות את דעתי האישית. 

לפני כשבוע וקצת קיבלתי שובר להתנסות ביוגורט החדש של מולר נטורל + (אני מניחה שהשובר היה אמור להגיע אלי עוד קודם – אך לאור המצב העגום בדואר ישראל הוא התעכב...)

לפי הפרסומים וכן הדף שקיבלתי מדובר ביוגורט BIO  לבן ללא תוספת סוכר המכיל פירות בתחתית. 1.3% שומן


השובר כלל קופון של מס' יוגורטים להתנסות בטעמים השונים -
נטולר + אננס
נטורל + פירות יער
ונטורל + בננה ותמר.

כשקבלתי את המוצר החלטתי לבדוק האם באמת אין במוצר סוכר. 

וכמובן ש..יש בו סוכר...

אמנם הסוכר הוא לא המרכיב הראשון ברשימת הרכיבים - אבל עדיין הוא מופיע די בהתחלה (ככל שהמרכיב נמצא בראשית רשימת הרכיבים זה אומר שיש במוצר יותר תכולה מאותו מרכיב.)



מבירור עם חברת מולר - היוגורט הלבן של מולר נטורל פלוס הוא ללא סוכר והסוכר מגיע מתוספת הפרי. למרות שהיוגורט עצמו ללא סוכר - בעיני מאד חשוב שבפרסום וכן במידע על המוצר יצויין שיש בו סוכר וחבל שזה לא נעשה.








אז אולי על פי חוק, החברות לא חייבות לציין שיש במוצר סוכר ומספיק לציין שאין 'תוספת סוכר' – אבל לדעתי – לאור כך שכיום יש בארץ המון מקרים של סוכר גבוה (דבר שעכשיו מקפידים עליו מאד) - חברות המזון חייבות לציין וליידע את הציבור אם המוצר מכיל סוכר.

התנסינו בבית ביוגורטים ולפי הדיווח שקבלתי הם היו בהחלט טעימים. אני עצמי גם טעמתי את אחד היוגורטים (בצורה שאני יכולה שזה אומר לא על הבוקר מוקדם וכן לא בלילה בשעה מאוחרת...) והוא בהחלט היה טעים.


באמת טוב שיש מוצר טעים כזה עם פחות קלוריות (עד עכשיו נתקלתי במוצרים עם אחוזי שומן גבוהים...)






לאחר שכאמור קצת התעצבנתי שיש במוצר סוכר – נזכרתי שבעצם אני יכולה לנצל את היוגורט להכנת פנקייקים ☺באתר הלול יש מתכון בשם "פנקייק דניאלה" 

בעבר לשטראוס היה מעדן בשם "דניאלה" ועם המעדן הזה הכנו פנקייקים עם מעט רכיבים. כך שבעצם עם כל מעדן אפשר להכין את זה 

(חשוב לזכור שדווקא עם מעדנים/יוגורטים דיאט אסור להכין אותם – כי אסור לחמם את היוגורט בגלל שבמוצרי הדיאט יש מרכיב שאסור לחמם...)



אני לרוב גם עושה אותם קטנים – כך שקל להפוך אותם באמצע ההכנה.☺

והנה המתכון


פנקייק דניאלה

מרכיבים:

* ביצה יוגורט מולר נטרול + פירות יער 1.3%
* שתי כפות קמח תופח
* חלב לדילול





אופן ההכנה:

* שמים בקערה את החומרים למעט החלב וטורפים במטרפת יד. (אפשר גם לערבב בכף...)








* את התערובת מדללים עם מעט חלב עד שנהיה קצת דליל אבל לא מדי.



* שמים מעט שמן במחבת ומנגבים בנייר סופג (אפשר גם לא לשמן את המחבת – ביחוד אם משתמשים במחבתות ללא צורך בשמן..)



* לוקחים בכף חלק מהתערובת ויוצקים במחבת, הופכים כשמתחילים להיות בועות.



* כאשר נראה שגם הצד השני מוכן מוציאים לצלחת.





בתיאבון

אצלנו אוהבים את זה מאד.אז הנה שימוש נהדר ביוגורטים החדשים של מולר☺




אין תגובות:

פרסום תגובה